Vi hjälper dig med allt inom bygg | Ring oss nu! | Tel. 08-32 61 31

Tjänster

Vi har ett stort utbud av tjänster inom bygg och måleri.

Bygglogistik

Takjobb

Snickeri

Måleri

design & ritningar

Microcement

Beskrivning av tjänster

Bygglogistik

Vi ansvarar för att övervaka och styra produktionen, ekonomin och tidsplanen. Etablering och drift av en byggarbetsplats är en viktigt del av byggprocessen. Det bör vara genomtänkt och optimerat för det specifika bygget och innefatta en plan för alla förlopp under hela byggprocessen från start till färdigt byggprojekt.

Takjobb

Snickeri - Renovering, om- och tillbyggnad

Anlita oss när du behöver hjälp med att byta fasad, tilläggsisolera, bygga garage eller uterum. Inomhus hjälper vi er med allt från montering och installation av garderobs- och förvaringslösningar, renovering av badrum, byggnation av väggar och golvläggning, till hela lägenhetsrenoveringar.

Vi arbetar ständigt med att bli ännu bättre och därför ställer vi höga krav på oss själva, men även på underentreprenörer och leverantörer. Vi utför snickeri i hela Storstockholm.

Måleri

Vi har många års erfarenhet av både stora och små måleriuppdrag i Stockholmsregionen och lämnar full garanti på samtliga måleritjänster. Inget jobb är för stort eller för litet! Vi samarbetar även med snickare, elektriker, golvläggare m.m. och kan på så sätt ombesörja fler moment än bara målning om ni så önskar.

Lägenhetsmålning, takmålning & fasadmålning

Vi klarar av de flesta typer av utvändig målning och har stor kunskap om att måla putsfasader och målning av traditionell träpanel. Renovering av ekpartier, plåtmålning samt rostskyddsmålning av tak m.m. Vi är starka på fasadmålning och även invändigt såsom lägenhetsmålning. Vi är en målerifirma som tar målaruppdrag i hela Storstockholm.

Golv - Vi lägger alla typer av golv

Våra medlemsföretag utför allt inom golventreprenad såsom inläggning av trä- plast- textil- och linoleumgolv samt golvslipning och golvunderhåll. Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer och noggranna urval ser vi till att du får den installation du behöver.

Läs mer om oss